BIC: een loyale partner

Als gespecialiseerd toeleverancier voor de sign-industrie zijn wij vertrouwd met een rol op de achtergrond. Dat maakt dat u ons met een gerust hart kunt inschakelen om samen het voortraject tot een goede einde te brengen. Onze loyaliteit gaat ver. Zo ver, dat wij samen met u bij uw klant aan tafel aanschuiven om technische vragen te beantwoorden en met gefundeerde adviezen  uw belangen te behartigen. Ons visitekaartje houden wij op zak en dat blijft zo. Ook zetten wij bij de eventuele montagewerkzaamheden ‘blanco’ teams in met bedrijfskleding zonder opdruk en neutrale bedrijfswagens. De enige naam die wij hooghouden is de uwe.

Als BIC Industries putten wij voldoening uit het ‘ontzorgen’ van onze klanten. Met onze kennis, kunde en ervaring zijn wij in staat om zowel kleinere opdrachten als omvangrijke en complexe trajecten tot een goed einde te brengen. Daarbij houden wij ook financieel de vinger aan de pols. Bespaar tijd en geld. Laat ons uw proces verlichten.

Bedrijfsbureau

Voor ondersteuning en stroomlijning van zowel de verkoop als de productie, wordt ons bedrijfsbureau bemand door een deskundig team. Met gebruik van de meest actuele programmatuur vertalen zij uw gegevens naar accurate werktekeningen. Ervaren medewerkers plannen en volgen de projecten en zien erop toe dat uw bestelling geleverd wordt: volgens specificatie én stipt op tijd!